Algemeen

Webinar van Pilz over veiligheidsoplossingen

webinar Pilz
Pilz bespreekt tijdens het webinar het LBK systeem van InExpect dat werkt op basis van radar en bewegingen registreert (foto: Pilz).

Pilz presenteert tijdens een online seminar op woensdag 3 april van 12.30 u tot 13.15 u de top tien van zijn meest innovatieve veiligheidsoplossingen. Tijdens het webinar krijgen deelnemers een overzicht van innovaties en nieuwe producten en features.

Als partner in veiligheid en industriële automatisering, zoekt Pilz altijd naar nieuwe producten en verbeteringen van bestaande oplossingen voor haar huidige en toekomstige klanten. De top tien laat een overzicht van deze oplossingen zien en geeft uitleg van toepassingen daarvan. Zo komen bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnose- en visualiseringssystemen, hekschakelaars, noodstops op maat, veilige magneetschakelaars en andere toepassingen voorbij.

Nieuwe introductie tijdens webinar

Tijdens het webinar introduceert Pilz in de rol van ‘systeem integrator’ ook een nieuw veilig detectiesysteem. Het LBK systeem van InExpect werkt op basis van radar en registreert bewegingen. Het heeft hierdoor ten opzichte van conventionele systemen zoals laser scanners, matten en lichtschermen een veel hogere beschikbaarheid. Vocht, rook, stof, spanen en wisselende lichtomstandigheden hebben aanzienlijk minder tot geen invloed.

Het webinar is open voor alle geïnteresseerden. De tour langs de laatste ontwikkelingen in veiligheidsoplossingen heeft een interactief karakter. Vragen worden door een moderator live beantwoord. Welke oplossing is het beste voor uw applicatie? Wat kan Pilz op het gebied van veiligheid in industriële automatisering betekenen?

Inschrijven voor het gratis webinar is online mogelijk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven