Algemeen

VPInstruments in top 10 MKB innovatie top 100

De VPFlowScope M bestaat uit twee delen: een transmitter (het ‘brein’) en een slimme VP Sensorcartridge (de ‘insteekprobe’)(foto: VPInstruments)

VPInstruments heeft de 9e plaats behaald tijdens de MKB Innovatie top 100 awards op 29 september 2016 met haar nieuwste product, de VPFlowScope M. VPInstruments biedt innovatieve en gebruiksvriendelijke meet- en monitoringapparatuur voor perslucht en technische gassen.

Het ontwerp bestaat uit twee delen: een transmitter (het ‘brein’) en een slimme VP Sensorcartridge (de ‘insteekprobe’). In tegenstelling tot de traditionele flowmeters, waarbij de flowmeters teruggestuurd moeten worden naar de fabrikant of kalibratielaboratorium voor herkalibratie, wordt bij de VPFlowScope M simpelweg de sensorcartridge vervangen door een nieuwe. Dit scheelt in kosten, tijd en administratie en levert consistente, betrouwbare metingen zonder (te veel) onderbrekingen.

VPInstruments producten worden op 4 – 7 oktober getoond door MCC Instruments GmbH tijdens de WoTS, de World of Technology & Science, in Utrecht. MCC Instruments (Measurement Control & Calibration) is een onafhankelijke verkoop- en serviceorganisatie die als partner van VPInstruments een deskundig advies en levering van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan klanten levert.

VPInstruments biedt eenvoudig inzicht in het verbruik van perslucht en technische gassen. De apparatuur laat zien waar, wanneer en hoeveel het verbruik is. En bijna altijd is dat aanzienlijk meer dan nodig. De innovatieve en gebruiksvriendelijke meters en monitoringsapparatuur staan garant voor forse besparingen. De web-based software van monitoringssysteem VPVision is de hoeksteen van ieder ISO 50001-gecertificeerd energiemanagementsysteem. Investeringen in producten van VPInstruments verdienen zich in korte tijd terug.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven