Algemeen

VPInstruments opent kantoor in VK

VPInstruments UK
Pascal van Putten, CEO van VPInstruments), feliciteert Sean Connolly (CEO van VPInstruments UK) met de opening van het nieuwe kantoor (foto: VPInstruments).

VPInstruments, producent en ontwikkelaar van flow meters voor perslucht en in industriële energiebewakingssystemen in Delft, heeft een nieuw kantoor in het Verenigd Koninkrijk geopend. Het land telt veel grootverbruikers van perslucht en grote internationale bedrijven veelal hier hun hoofdkantoor gevestigd. Door hier het nieuwe kantoor te openen, bevindt VPInstruments zich dichter bij zowel de lokale markt als bij wereldwijde ondernemingen.

Met het groeiende bewustzijn voor energiebesparingen, is het een logische stap in de strategie van het bedrijf om het nieuwe kantoor in het Verenigd Koninkrijk te openen. De vestiging in Braintree (zo’n 50 km ten noordoosten van Londen) is begin dit jaar in gebruik genomen en is deze week gepresenteerd op de Air-Tech beurs in Birmingham. Het Britse team zal bijdragen aan de groei en de klantenservice in de regio verder versterken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven