Algemeen

VP Academy is online leerplatform VPInstruments

VP Academy
VP Academy. Dit platform zal alle productinstructies en -informatie behandelen. Het laat zien hoe, waar en wanneer VPInstruments producten gebruikt kunnen worden.

VPInstruments, fabrikant van instrumenten voor industriële energiemetingen, kondigt een nieuw online leerplatform aan: VP Academy. Dit platform zal alle productinstructies en -informatie behandelen. Het laat zien hoe, waar en wanneer VPInstruments producten gebruikt kunnen worden.

Met VP Academy kunnen gebruikers in hun uw eigen tempo en op de momenten dat het hen uitkomt hun kennisniveau verbeteren. Het platform biedt zowel fundamentele als diepgaande kennis van de producten van het bedrijf uit Delft. De nieuwe online leeromgeving is ontworpen om instructies en informatie zo eenvoudig en moeiteloos mogelijk te maken. Daartoe worden informatie en instructies aangeboden in tekst, afbeeldingen en video’s.

Momenteel biedt het platform alle informatie over de VPFlowScope M en de VPStudio 2 software. De VP Academy zal in de loop der tijd worden uitgebreid met meer producten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven