Algemeen
Waar voorheen een schip bij twee werkplaatsen aan moest kloppen, hoeft dat nu nog maar bij één werkplaats omdat Wärtsilä nu alle types van turbo chargers kan onderhouden. (foto: Wärtsilä)

Wärtsilä breidt haar diensten uit in de werkplaats in Schiedam. Scheepsdiesels kunnen er terecht voor volledig onderhoud en revisie, inclusief hun turbo charger. Dit kan op locatie in Schiedam, maar zeker ook op elke andere plek in Noord-Europa. Vanuit Nederland worden alle havens tussen Zeebrugge en Gdansk bediend, en meer. Dit geldt voor alle types motoren, van grote containerschepen en tankers tot vissersboten.

Waar voorheen een schip bij twee werkplaatsen aan moest kloppen, hoeft dat nu nog maar bij één werkplaats omdat Wärtsilä nu alle types van turbo chargers kan onderhouden. “We waren ons ervan bewust dat dit veel efficiënter kon”, zegt Arnold Feber, Business Development Manager Turbochargers bij Wärtsilä. “Dat we nu een one-stop-shop zijn scheelt veel tijd voor klanten en het is daarmee een nuttige toevoeging op onze bestaande diensten. Nu kunnen de 58.000 schepen die ‘onze havens’ bezoeken, bij ons terecht voor een volledige revisie van onze motoren en de turbo-chargers.” Een ander groot voordeel van het feit dat hun motoren en turbo-chargers van alle merken nu door Wärtsilä kunnen worden onderhouden is dat de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsbewaking voortaan in een hand ligt.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven