Algemeen

Video: Festo teaser belooft revolutie in pneumatiek

In aanloop naar de Hannover Messe plaatst Festo een drietal spannende video's op internet.

Festo publiceert in aanloop naar de Hannover Messe 2017 een drietal spannende teaservideo’s over de nieuwe Motion Terminal. Volgens Festo is het geen evolutie maar is er sprake van revolutie.

The Spy

Het eerste deel van de mysterie campagne van de Festo Motion Terminal is in de vorm van een spannende video. Met de titel ‘The Desperate’ (de wanhopige) zien we een verwarde man in een stedelijke omgeving lopen. De man heeft het over evolutie en revolutie en is duidelijk in de war, zwaait met zijn armen en schreeuwt in de leegte. Uiteindelijk schrikt de man van een andere man, strak in het pak met een geheimzinnig Festo koffertje. Deze reikt de verwarde man de hand.

Meerdere delen

The Deal

Festo maakt het dus spannend voor iedereen, want er komt nog een deel 2 met als titel ‘The Spy’ en een deel drie onder de naam ‘The Deal’. Deel 2 wordt gepubliceerd vanaf 2 maart en deel drie vanaf 16 maart.

Tot 27 maart is de Motion terminal totaal geheim, op die dag vindt er een persconferentie plaats en wordt er iets meer prijsgegeven over het revolutionaire product.

Op de Hannover Messe 2017, van 24 tot en met 28 april, wordt het product onthuld en kan elke bezoeker het met eigen ogen zien. Wie registreert op deze website, krijgt als eerste het digitale nieuws te zien.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven