Bericht

Lenze heeft alle vermogenselektronica voor bedrijfs- en mobiele voertuigen opgenomen in het modulaire programma Mobile. Dit programma omvat onder meer speciale dubbele omvormers, DC/DC omzetters en verschillende combinatiemodules. Hiermee kunnen de producenten op een snelle manier een klantspecifiek systeem samenstellen voor de energievoorziening van het boordnet.

De dubbele omvormers uit het modulaire programma zijn uitgevoerd met twee motor- of generatoruitgangen binnen een vermogensbereik van 7,5 – 60 kW. De omzetters zijn te gebruiken voor het aansturen van synchrone en asynchrone motoren (drie-fase, met of zonder sensor). Tevens zijn ze geschikt voor de aansturing van (V/f of vector modus) nevenaggregaten of kleinere hoofdaandrijvingen.

Als gelijksspanning omzetters staan een 5 kW en een 10 kW variant met een 14 of een 28 VDC uitgang ter beschikking. Voor vermogensintensieve toepassingen zijn verschillende omzetters parallel te schakelen. Het assortiment is gecompleteerd door diverse combimodule die een 5-kW-DC/DC-omzetter combineren met een enkelvoudige omvormer.

Alle modules uit het programma zijn gecertificeerd conform ECE R100 en uitgevoerd in een IP69K behuizing. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven