Algemeen
Elsto Services Eterpol
Elsto Services adviseert en biedt zowel preventief, periodiek als correctief onderhoud (Elsto Services)

Elsto Services nam onlangs het Weertse Eterpol over. Eterpol is technisch specialist voor het ontwikkelen en verbeteren van machines. Met de overname haalt Elsto Services een krachtige verbreding en verdieping van kennis in huis. De afgelopen jaren werkte Elsto Services Weert al intensief samen op het gebied van proces- en machine optimalisaties.

Het in 1988 opgerichte Eterpol ontwierp en bouwde in het begin complete bakkerijmachines, maar inmiddels richt het bedrijf zich op de algemene machine- en apparatenbouw. Eterpol versimpelt waar mogelijk complexe uitrustingen en staat bekend als verbeteraar van bestaande systemen. Dankzij constructieve en procesmatige verbeteringen blaast Eterpol machines en installaties een nieuw leven in, vooral dankzij up-to-date besturingssystemen.

Elsto Services

Elsto is al meer dan een halve eeuw deskundige op het gebied van aandrijvingen en besturen. Elsto Services is de preventieve onderhouds- en renovatie specialist binnen de Elsto groep. Waar Elsto Drives & Controls zich concentreert op het ontwerpen, produceren en verkopen van aandrijf- en besturingsoplossingen, draait bij Elsto Services alles om after-sales diensten. Reparatie-, preventieve onderhouds-, installatie-, reparatie-, revisie en retrofitwerkzaamheden zijn onmisbaar voor de continuïteit van uw machine of productieproces.

Betrouwbare diensten

Elsto Services adviseert en biedt zowel preventief, periodiek als correctief onderhoud. De data van zowel periodieke controles als online conditiebewaking vertelt of er herstel- of onderhoudswerkzaamheden nodig zijn. Vanuit de industrie 4.0 basisgedachte is het delen van data kennis en het aangaan van samenwerkingen tussen productie- en service bedrijven essentieel. Met de overname van Eterpol zijn de eerste stappen om een eigen voorspellend onderhoudssysteem op te zetten gezet.

Aan het roer

Thijs Nabben is commercieel verantwoordelijk. Dirk Wiermans neemt vanuit zijn Eterpol achtergrond de leiding over de technische kant. Aan de basis staan ervaren medewerkers, de eigen werkplaatsfaciliteiten, de productvoorraad en gecertificeerde procedures. De Eterpol machines gaan verder onder het merk van Eterpol zelf. Deze specialisten voeren zowel eenvoudige, complexe als grote revisies, reparaties, installaties en retrofits uit, ook als het om ATEX materiaal gaat.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven