Algemeen
ifm electronic managementwissel
Hans van Aken (r) geeft het stokje (of stuurwiel) van Managing Director over Jack Teding van Berkhout (foto: ifm electronic b.v.)

Bij ifm electronic b.v., een toonaangevende leverancier van innovatieve automatiserings- en digitaliseringstechnologie, vindt er wisseling plaats in het managementteam. Na ruim 17 jaar legt Hans van Aken zijn functie als Managing Director neer. Hij wordt opgevolgd door Jack Teding van Berkhout, die al 25 sales director is bij ifm electronic b.v.

Sinds de start in 2003 is ifm electronic b.v. succesvol gegroeid in zowel klanten, omzet en medewerkers. Om deze groei in de toekomst te kunnen voortzetten, en vanwege de naderende pensionering van Hans van Aken, zijn er enkele veranderingen in het management team doorgevoerd.

Van Aken blijft actief

Per 1 januari 2021 heeft Jack Teding van Berkhout de rol van Managing Director overgenomen. Hans van Aken blijft lid van de directie en zal de rol van Chief Financial Officer (CFO) op zich nemen.

Daarnaast blijft van Aken Managing Director van GIB NL, een dochteronderneming van ifm electronic. Edwin Slot is aangesteld als Chief Operating Officer (COO) en is daarmee verantwoordelijk voor de sales support, klantenservice, marketing en productontwikkeling.

Geen onbekende

Voor de klanten zal Jack Teding van Berkhout geen onbekende zijn. Hij zegt dan ook: “Met 25 jaar ervaring als Sales Director binnen de ifm organisatie, is het voor mij bijzonder om nu leiding te mogen geven aan het team ifm Nederland. Hierbij staat voorop dat wij er, zoals altijd, voor onze klanten willen zijn. Onze slogan is niet voor niets ifm – close to you.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven