Algemeen

Van Egmond Groep neemt Elauma Waagmeester over

Van Egmond neemt Elauma Waagmeester over
De overname is beklonken. Van links naar rechts Geert Laseur (Van Egmond Groep), Ton Schipper (Elauma Waagmeester) en Casper Gerritsen (Van Egmond Groep). (foto: Van Egmond Groep).

Van Egmond Groep en Elauma Waagmeester hebben overeenstemming bereikt over de overname van Elauma Den Haag en Waagmeester Zaandam. Elauma Waagmeester is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel voor de industrie, machine- en panelenbouw.

De overname betekent dat Van Egmond Groep zijn positie in de industriële markt in West-Nederland aanzienlijk versterkt. Behalve de nieuwe vestigingen in Den Haag, Zaandam en Rhoon heeft Van Egmond Groep al vestigingen in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht.

Samenwerking

De Van Egmond Groep werkt al samen met Elauma Waagmeester, de medewerkers van beide bedrijven passen goed bij elkaar. Samen kunnen de bedrijven hun ambitie verwezenlijken om de komende jaren uit te groeien tot de meest complete elektrotechnische groothandel en industriële dienstverlener voor de industrie, machine- en panelenbouw van het land.

Voor Elauma Waagmeester betekent het samengaan dat een sterkere, landelijk opererende organisatie ontstaat die nu in het westen des lands het volledige service- en dienstenpakket aan onze afnemers biedt. De klanten van Van Egmond Groep zijn verspreid door het hele land. Elauma Waagmeester past goed bij de strategie om de industriële technische kennis, kunde en dienstverlening van de groep dichter bij de klanten te brengen. Van Egmond Groep is sinds 2015 onderdeel van Sonepar Nederland.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven