Algemeen

Toeleveranciers blijven samenwerken in Hannover

toeleveranciers op Hannover Messe
Nevat, Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum willen zich in de toekomst blijvend samen presenteren op de Hannover Messe.

De vier organisaties van toeleveranciers die zich voor het eerst op de Hannover Messe 2014 in één paviljoen hebben gepresenteerd (Nevat, Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum), hebben de intentie uitgesproken om ook volgend jaar samen op te trekken richting deze grootste industriebeurs ter wereld. Holland Partnerland heeft daartoe een goede aanzet gegeven.

De leden van de vier partijen die tijdens de laatste editie nauw met elkaar zijn opgetrokken, zijn lovend over deze samenwerking. Met name de presentatie van de toeleveranciers op één paviljoen was een succes. Aan het eind van de beurs hebben de organisatoren besloten om ook komend jaar gezamenlijk op te trekken. Doel is de Nederlandse maakindustrie als hoogwaardige technologische partner internationaal te blijven positioneren.

De vier partijen willen de formule van Holland Partnerland de komende jaren continueren. Om de samenwerking tussen bedrijfsleven en overheid verder uit te bouwen, is een herhaling van de gezamenlijke profilering een reële mogelijkheid. Vandaar dat de overheid zal worden uitgenodigd om ook komend jaar weer mee te doen om de exportkracht van de Nederlandse technologische industrie verder te benutten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven