Algemeen

Teller met touchscreen 570T

Duranmatic brengt van Kübler de multifunctionele 57xT serie op de markt. Deze teller kan als een eenvoudig display of uitgebreide teller fungeren. (foto: Duranmatic)

Duranmatic brengt van Kübler de multifunctionele 57xT serie op de markt. Deze teller kan als een eenvoudig display of uitgebreide teller fungeren.

De nieuwe modulaire 57xT teller serie kan modulair worden uitgebreid  met verschillende opties. De modulaire uitbreiding zijn 115-230 VAC gevoed, 4 PNP contactuitgangen, RS232-interface, analoge uitgang en/of 2 potentiaalvrije relaisuitgangen. Dit betekent dat de 57xT individueel kan worden aangepast aan de wensen van de gebruiker.

Weergave
De 570T SSI positie teller kan van 8 tot 32 bits weergeven. Hij kan worden gebruikt als een display, een regelaar, een SSI-analoge converter en een SSI-RS232/RS485 interface converter voor alle Kübler SSI encoders. De weergaveposities kunnen bovendien worden gebruikt als master of als slave.

Functies
De multifunctionele 571T teller is instelbaar voor de functies positieweergave of impulsteller, toerenteller of frequentieweergave, korte-urenteller of timer, bedrijfsurenteller of een snelheidsweergave gebaseerd op de looptijd. De maximale telfrequentie is 240 kHz en de kortste meetbare tijd is 1 ms, waarmee een breed scala aan meet- en regeltaken worden uitgevoerd.
De tellers zijn eenvoudig te programmeren via het display met een duidelijk set-up menu. De voorinstellingen kunnen absoluut en gerelateerd aan de eindwaarde worden ingesteld.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven