Algemeen

Team Edition voor ontwikkelomgeving

Sysmac Studio Team Edition

Omron introduceert Sysmac Studio Team Edition, een belangrijke update van de machineontwikkelomgeving, met een volledig geïntegreerd Open Source gedistribueerde-versiebeheersysteem. Het pakket integreert configuratie, programmering, simulatie en monitoring in een eenvoudige interface waarmee engineers vision, motion, control, veiligheid en robotica in één systeem kunnen beheren.

De Sysmac Studio Team Edition implementeert een versiebeheersysteem in de uitgebreide interface van het platform. Hiermee kunnen meerdere ontwikkelaars samenwerken aan één project, met eenvoudige vergelijking en efficiënte verwerking van machineversies. Omron heeft gekozen voor Git, het populairste open source distributiebeheersysteem, zodat ontwikkelteams de vrijheid hebben om elke op Git gebaseerde web repository in de cloud te kiezen.

Team Edition

Met het versiebeheersysteem kunnen engineers aan een lokale versie van het project werken met volledige controle over de broncode van het project. Verbeteringen en aanpassingen in de code van de lokale versie kunnen vervolgens worden samengevoegd met een externe server zodat andere teams toegang hebben tot de code.

Op deze manier zijn projecten volledig traceerbaar. Wijzigingen in de code kunnen snel en eenvoudig worden vastgesteld en toegepast. Het verlaagt het aantal engineering-uren en de kosten, omdat engineers niet meerdere keren hetzelfde probleem moeten oplossen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven