Algemeen
HBM load cell
De load cells zijn geschikt voor zware industriёle omstandigheden en hebben een compact design (foto: HBM)

De nieuwe SP8 single-point load cells, die HBM onlangs geïntroduceerd heeft, maken dankzij de hoge stijfheid zeer snelle weegcycli mogelijk. De nieuwe load cells bieden een nauwkeurige en kosteneffectieve oplossing voor meerkops combinatiewegers.

De HBM SP8 load cells hebben een weegcapaciteit van 5 tot 100 kilo. Dankzij de lage temperatuurgevoeligheid zijn precieze meetresultaten gegarandeerd, terwijl de SP8 ook hoeklastafregeling biedt. De SP8 is gecertificeerd volgens OIML-klasse C3 met een hoge Y-waarde (klein minimaal verificatie-interval).

Zware industriële omstandigheden

De load cells zijn geschikt voor zware industriёle omstandigheden en kunnen dankzij hun compacte design (80 x 50 mm) eenvoudig geïntegreerd worden in vrijwel elke meerkops combinatieweger, zelfs daar waar een hoge dichtheid van load cells noodzakelijk is. Installatie, reparatie en vervanging zijn eenvoudig zonder dat de productie stilgelegd hoeft te worden.

De SP8 load cells zijn gemaakt van aluminium hebben een IP67-certificering. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen stof, tegen reiniging met lage druk en dat ze minimaal een half uur tot een diepte van 1 meter onder water gedompeld kunnen worden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven