Algemeen

Solinas wordt IJssel Predictive Maintenance

IJssel neemt Solinas over
Solinas Benelux is kennisleider op het gebied van smering en proactief machineonderhoud. Het bedrijf verkoopt apparatuur en verzorgt opleidingen op dit gebied (foto: Solinas).

Solinas Benelux in Uithoorn zal vanaf 1 september verder zal gaan onder de naam IJssel Predictive Maintenance. De naamswijziging zal niets veranderen aan de dienstverlening; de werkzaamheden, bestellingen en oplossingen blijven met de vertrouwde kwaliteit doorgaan. De komende periode wordt benut om het beeldmerk Solinas om te zetten naar IJssel.

Solinas Benelux is per 1 januari dit jaar overgenomen door de IJssel Groep. Met deze overname is IJssel Predictive Maintenance marktleider in de combinatie Predictive Maintenance, Lubrication en Instrumentatie geworden. IJssel is specialist in Smart Industrie en werkt met 500 medewerkers aan het concurrerend houden van de industrie.

Inmiddels is het bedrijf gestart met het communiceren van de naam IJssel Predictive Maintenance. NAW- en telefoongegevens blijven ongewijzigd, wel zullen de mailadressen veranderen. De nieuwe entiteit is op internet te vinden onder www.ijssel.com en www.machinedokter.nl.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven