Algemeen

Snelle compacte IPC van B&R

B&R compacte IPC
De Automation PC 2200 van B&R is verkrijgbaar als een Box-PC of als een Panel-PC (foto: B&R).

De Automation PC 2200 compacte IPC is de nieuwste generatie van de succesvolle 2000 serie van B&R. Het nieuwe model is voorzien van de nieuwste Intel Atom processoren van de Apollo Lake generatie en is verkrijgbaar als een Box-PC of als een Panel-PC.

Ondanks het kleine formaat is de Automation PC 2200 een volwaardig computersysteem.  De processorprestaties zijn volledig schaalbaar: de IPC wordt geleverd met een met dual core of quad core processor.  Dankzij B&R Hypervisor kan het real-time besturingssysteem Automation Runtime gelijktijdig met Windows 10 IoT Enterprise of met Linux worden gebruikt. De Automation PC 2200 is geschikt om in te zetten als IoT-gateway of als een volwaardige Edge-Controller of Edge-Device.

Compacte IPC

Bij de Box-PC versie is het mogelijk om de Automation PC 2200 uit te breiden met een SDL4 interface kaart. Deze digitale interface maakt het mogelijk om beeldschermen op een afstand van maximaal 100 m aan te sturen.

Alle varianten van de Automation PC 2200 bevatten geen ventilatoren of andere draaiende onderdelen, waardoor de Automation PC 2200 volledig onderhoudsvrij is.  Twee gigabit ethernet aansluitingen en twee USB 3.0 poorten zijn standaard geïntegreerd. Veldbusaansluitingen zoals Powerlink of CAN kunnen afzonderlijk worden geconfigureerd. Compacte CFast kaarten met maximaal 256 GB worden als opslag gebruikt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven