Algemeen

SMM Webinar week bij Hoyer Motors

Hoyer Motors Marine Week
Hoyer Motors houdt diverse kennissessies tijdens de SMM Digital 2021

Van 2 tot en met 5 februari vindt de SMM Digital 2021 plaats, de digitale uitvoering van de internationale beurs op het gebied van maritieme technologie. Hoyer Motor combineert de aanwezigheid op deze beurs met hun eigen ‘Webinar Week’, met interessante kennissessies op divers gebied.

Hoyer Motors heeft besloten om tijdens de week van SMM live te gaan met 11 digitale maritieme webinars. Men kan kennis opdoen over onder meer Chinese Marine Market Outlook, Classification & Testing, Energy Efficient Marine Motors, Deck Machinery, Explosion Proof aandrijvingen, aandrijvingen met frequentieregelaars en nog meer.

Online maritieme inzichten

Alle webinars zijn live te zien op Microsoft Teams en u kunt directe links voor de verschillende webinars vinden op deze website. “Bij Hoyer Motors hadden we er erg naar uitgekeken om onze maritieme zakenpartners te ontmoeten op de SMM in Hamburg. Helaas is dat niet mogelijk, daarom bieden we in plaats daarvan online maritieme inzichten en netwerken aan,” vertelt Ketil Vesterlund, CCO Hoyer Motors.

Interactie met klanten is nodig

Met de marine week hoopt Hoyer Motors een aantal van de business partners te ontmoeten die ze normaal gesproken op SMM ontmoeten. “We hopen echt dat de maritieme markt het initiatief zal verwelkomen. Ons maritieme team is enthousiast om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten en ondanks dat het virtueel is, geloven we sterk dat dit soort interactie nodig is in de markt,” aldus Vesterlund.

Hoyer Motors Maarten de Beun
Maarten de Beun geeft een tweetal webinars over Deck Machinery en over Brake Motors (foto: Aandrijftechniek)

Virtueel Deens paviljoen

Hoyer Motors is aanwezig op The Virtual Pavilion van Denemarken tijdens SMM Digital 2021. Al ‘wandelend’ over de digitale maritieme beurs maakt de bezoeker kennis met de digitale stands van 35 Deense bedrijven. Hier staat men klaar om markt- en productnieuws te presenteren.

Op de Hoyer stand kunt u het Hoyer maritieme team ontmoeten en met hen communiceren, die met live ‘avatars’ aanwezig zijn. Ook is het mogelijk om Hoyer en andere bedrijven te ontmoeten via videogesprekken of live chatten. Registreer u hier gratis.

Wilt u meer informatie over de webinars of deelname van Hoyer Motors aan het Virtual Danish Pavilion neem dan contact op met Hoyer via webinars@hoyermotors.com of uw vaste Hoyer contactpersoon.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven