Algemeen
SMC drukschakelaars met IO-Link
De ZSE/ISE drukschakelaars van SMC zijn geschikt voor gebruik in IO-Link toepassingen. (foto:SMC)

De lichte en compacte drukschakelaars van de ZSE/ISE-serie van SMC zijn geschikt voor gebruik in IO-Link toepassingen. De complete lijn heeft een uniform ontwerp, zodat operators alle modellen eenvoudig kunnen instellen en aflezen. Doordat het instellen minder handelingen vraagt wordt veel tijdwinst bereikt.

IO-Link drukschakelaars maken deel uit van de reeks SMC ‘smart’ producten die bijdragen aan meer productiviteit, minder kosten en een betere beschikbaarheid van machines. IO-Link communicatie is mogelijk met standaard bedrading en biedt altijd toegankelijkheid op afstand. De gebruiker beschikt over meer data en kan een betere diagnose stellen.

Programmeren is eenvoudig, in drie stappen of via IO-Link communicatie. Het display met drie schermen geeft de gewenste informatie over bijvoorbeeld actuele en instelwaarde. De flexibiliteit en voordelen van de serie zijn onder meer te vinden in de opslag van de piek- en dalwaarden, zelfs bij een stroomonderbreking. Zo is betere controle van het proces mogelijk. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is de ZSE20/ISE20 serie geschikt voor gebruik in mobiele toepassingen, zoals op een robotarm.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven