Algemeen

SKF en ArcelorMittal sluiten raamovereenkomst

raamovereenkomst SKF en ArcelorMittal
SKF en ArcelorMittal hebben een meerjarige raamovereenkomst gesloten voor de levering van lagers, lagereenheden, afdichtingen en revisiediensten (foto: Arcelor Mittal).

SKF en het Luxemburgse staalconcern ArcelorMittal hebben een meerjarige raamovereenkomst gesloten. Als onderdeel van deze overeenkomst gaat SKF lagers, lagereenheden, afdichtingen en revisie diensten leveren aan de staalproducent in veertien landen in Europa en Noord-Afrika. SKF gaat ook TCO (total-cost-of-ownership) besparingsstudies aanbieden om de waarde die wordt gegenereerd door zijn producten en diensten te valideren.

De raamovereenkomst omvat de verkoop, het onderhoud en de vervanging van standaardlagers en -eenheden, rollagers en afdichtingen. SKF zal ook lagerrevisies aanbevelen en uitvoeren. Dit zal ArcelorMittal in staat stellen kosten te besparen en te helpen in zijn ambities om zijn CO2 voetafdruk te verkleinen en een circulaire economie te ontwikkelen.

Door het langdurig documenteren en valideren van besparingen die zijn producten genereren, kan SKF ook de waarde van samenwerking aantonen. Dankzij de ‘application engineering kennis’ en lokale aanwezigheid – zowel rechtstreeks als via erkende distributeurs – kan het Zweedse concern ArcelorMittal helpen de prestaties van zijn activiteiten verbeteren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven