Bericht

Servodrive

De ARS 2000 SE van Metronix(vertegenwoordigd door Groschopp) is een serie intelligente servodrives met een uitgaand nominaal vermogen van 0,5 – 6 kVA. Met deze eigenschap zijn ze eenvoudig uit te wisselen met de twee andere Metronix drive series die beschikken over identieke vormfactoren. Verder kenmerken de servodrives zich door een compacte vormgeving, een overstroom capaciteit die vier maal hoger ligt dan het continue uitgaande vermogen en de geïntegreerde Safe Torque Off functionele veiligheid gecertificeerd cat. 4/PLe conform EN 13849-1.

De servodrives voorzien in universele encoderinterfaces waarmee ze geschikt zijn voor het aansluiten van onder meer resolvers, analoge of digitale incrementele encoders en single-multiturn absolute encoders zoals HIPERFACE of EnDat. De standaard communicatie interface is de CAN veldbus. Tot slot beschikken de drives (met een breedte van 54 of 69 mm) over een SD kaart interface waarop firmware en bedieningsparameters zijn op te slaan.

Parametreren en analyseren is mogelijk via Windows gebaseerde software. Voor complexere applicaties biedt Metronix een eenvoudig te integreren motion controller.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven