Algemeen
Danfoss E+H KSB
Danfoss Drives houdt een presentatie over condition based monitoring (foto: archief Aandrijftechniek)

Na het succes van vorig jaar, bundelen Danfoss, Endress+Hauser en KSB hun kennis voor de tweede keer. Op 14 en 21 mei 2019 organiseren zij gezamenlijk het seminar ‘Het hart van uw installatie’ over procesoptimalisatie in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

KSB legt op beide dagen de nadruk op een optimale pompselectie voor de ultieme beschikbaarheid en een laag energieverbruik. Ook het werkgebied van pompen, de motorkeuze en (preventief) onderhoud komen aan de orde.

Frequentieregelaar als sensor

Danfoss Drives houdt een presentatie over condition based monitoring waarbij het inzetten van de frequentieregelaar als sensor dient om te voorspellen wat er in een installatie op (korte) termijn defect raakt.

Endress+Hauser vertelt hoe u met gebruik van smartinstrumentatie het CIP/SIP-proces kunt optimaliseren. Ook laten ze u zien hoe u meer informatie uit instrumentatie kan halen voor voedselkwaliteit- en traceerbaarheidsdoeleinden.

Na afloop van de lezingen kunt u de expertise van de drie deelnemende bedrijven zien en ervaren tijdens demonstraties. Het seminar vindt plaats bij Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen (14 mei) en Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout (21 mei).

Lunch, netwerken en proeverij

Iedereen betrokken bij of verantwoordelijk voor processen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie kan het seminar ‘Het hart van uw installatie’ gratis bezoeken. Deelnemers krijgen een lunch aangeboden, een netwerkborrel én een verrassende gastspreker met bijbehorende proeverij.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven