Algemeen
Award voor Schneider Electric
Schneider Electric heeft een prijs gewonnen voor de manier waarop het economische, sociale, maatschappelijke en duurzame aspecten in het beleid integreert.

Schneider Electric heeft de ‘Integrated Thinking Award’ van het Institut du Capitalisme Responsable in de categorie ‘grote bedrijven’ gewonnen. Deze nieuwe prijs erkent de intensieve en langdurige inzet van de onderneming voor een business model waarin economische, sociale, maatschappelijke en duurzame aspecten worden geïntegreerd.

De betrokkenheid bij duurzaamheid is historisch gegroeid door een besef van het belang hiervan voor de toekomst. Duurzame ontwikkelingen zijn niet alleen ingebed in de wereldwijde strategie van Schneider Electric maar ook in de dialogen met haar stakeholders. De Europese ‘Integrated Thinking Awards’ zijn dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Het Franse concern is vereerd dat het deze prijs heeft gewonnen omdat het zijn inzet tot het implementeren van duurzame ontwikkelingen samen met de stakeholders erkent. Met de NGO’s, start-ups en partners co-creëert het bedrijf oplossingen die bijdragen aan een meer duurzame wereld voor de toekomst. Samen met hen werkt de onderneming aan haar ambitie om duurzame ontwikkelingen in het hart van de strategie te plaatsen; een ambitie die ze al meer dan twintig jaar centraal stelt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven