Algemeen

Samenwerking tussen Rem-B en Fluidgreen

Rem-B werkt samen met Fluidgreen
Rem-N houdt zich onder meer bezig met reparatie van hydraulische cilinders (foto: Rem-B).

Rem-B Hydraulics, gevestigd in Beerse in de Belgische Kempen, is al 29 jaar gespecialiseerd in reparaties, distributie en onderhoud van hydraulisch materiaal. Voor het verlenen van de beste service aan de klant gelooft de onderneming sterk in een lokale aanwezigheid. Daarom gaat Rem-B Hydraulics uit Beerse een partnership aan met Fluidgreen in Maasmechelen in Belgisch Limburg.

Volgens de onderneming lijkt lokale aanwezigheid in een land als België vanzelfsprekend. Helaas strookt dit niet met de realiteit, want door mede door de centrale ligging binnen West-Europa, het weinig efficiënte Belgische wegennetwerk en de hoge bevolkingsdichtheid hebben onze zuiderburen ongeveer dagelijks te kampen met dichtgeslibde belangrijke verkeersaders.

Volgens een Amerikaans onderzoek verliezen Belgische automobilisten van alle Europese en Noord-Amerikaanse landen de meeste tijd verliezen in de file. Hierdoor worden onder meer storingsmonteurs dagelijks geconfronteerd met relatief grote vertraging. En tijd is een kostbaar goed, zeker bij dringende interventies.

Ook voor Rem-B geldt: hoe dichter bij de klant, des beter. Om deze reden had de onderneming eerder dit jaar al twee nieuwe samenwerkingsverbanden opgezet met partners in de buurt van Namen en in Oostende. Met het nieuwe partnership komt de provincie Limburg aan de beurt.

Rem-B en Fluidgreen

Door het koppelen van kennis en ervaring wil de tandem REM-B Hydraulics en Fluidgreen de Limburgse markt sneller en efficiënter bedienen. Beide partners kunnen een beroep doen op samenvijftig jaar ervaring. REM-B bestaat bijna dertig jaar, Fluidgreen heeft ruim twintig jaar branche-ervaring.

REM-B Hydraulics NV houdt zich bezig met alles wat met hydrauliek te maken heeft. De activiteiten omvatten verkoop, productie, onderhoud en reparatie (pompen, cilinders, ventielen). Daarnaast werkt het bedrijf regelmatig mee aan grote en kleine hydraulische projecten.

Fluidgreen is specialist op het gebied van hydrauliek en pneumatiek en is actief in onder meer reparaties, slangen en koppelingen en bemonstering en analyse van hydraulische olie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven