Algemeen
Parker Shipsupport IHC
ShipSupport is een online webshop van Royal IHC voor de maritieme sector (bron: Royal IHC)

Parker Hannifin heeft zich aangesloten bij ShipSupport, het e-commerce platform van Royal IHC als een van haar wereldwijde partners. Dit eenvoudig te gebruiken platform met gebruiksvriendelijke interface maakt het voor klanten sneller en gemakkelijker om al hun benodigde onderdelen online te bestellen voor hun schepen en bijbehorende apparatuur.

ShipSupport biedt Parker Hannifin een extra online kanaal om haar klanten beter van dienst te zijn. Het digitale platform helpt de relatie met Parker’s bestaande klanten te versterken en tegelijkertijd het merk wereldwijd te introduceren bij een nieuw publiek. De heldere prijzen, betrouwbare levertijden en een op maat gemaakte reeks producten van hoge kwaliteit, helpen allemaal om de stilstandtijd van Parker’s klanten tot een minimum te beperken.

Schepen en machines draaiende houden

“We zijn blij dat we door IHC zijn gekozen om deel uit te maken van haar wereldwijde netwerk van partners voor ShipSupport,” zegt Erik van Soerland, key account manager bij Parker. “De klantgerichte aanpak sluit sterk aan bij de manier waarop wij werken – om producten van de hoogste kwaliteit te leveren en klanten in staat te stellen hun schepen en machines draaiende te houden”.

Volgens Maaike de Rover, Manager van ShipSupport, komen alleen leveranciers die bekend staan om hun hoogwaardige producten en onderdelen in aanmerking voor deelname aan het online platform. “We willen dat onze klanten maximale prestaties en inzetbaarheid uit hun schepen en apparatuur halen gedurende het gehele gebruik”.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven