Algemeen

Samenwerking Hitma en BetaTec voor afsluiters

Hitma werkt sinds kort samen met het Duitse servicebedrijf BetaTec. (foto: BetaTec)

Hitma werkt sinds kort samen met het Duitse servicebedrijf BetaTec. Dit familiebedrijf heeft jarenlang ervaring met service aan standaard en hoge drukafsluiters die worden toegepast in energiecentrales, papierfabrieken, afvalverwerkingsbedrijven en andere stoomtoepassingen, zoals in de (petro)chemie.

BetaTec voert onderhoud uit op afsluiters van verschillende fabrikaten. Ze gebruiken de originele onderdelen, maar ook reverse engineering van onderdelen / afsluiters is mogelijk. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief.
Onderhoud op locatie (onsite service) vormt de belangrijkste serviceactiviteit van BetaTec. Ze beschikken hiervoor over een breed scala aan mobiele apparatuur om de afsluiters ter plaatsen te reviseren. Daarnaast kunnen de servicemonteurs voor het reviseren van afsluiters gebruikmaken van containers die volledig zijn ingericht als werkplaats.
De onderhoudsmedewerkers van BetaTec beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten en werken in Duitsland en de Benelux voor gerenommeerde industriële bedrijven en (kern)energiecentrales.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven