Algemeen

RoboNed Conferentie 2014: Robotics Revised!

RoboNed conferentie
De RoboNed conferentie zal zich deels richten op de afgelopen ontwikkelingen, maar vooral vooruit kijken (foto: Benny Gudde).

Op woensdag 11 juni organiseert RoboNed haar vierde conferentie. De conferentie zal tegelijkertijd en op dezelfde plaats gehouden worden als de vakbeurs met congres Vision, Robotics & Mechatronics van het Mikrocentrum. Dit jaar organiseert RoboNed de conferentie vanuit haar hoedanigheid als Stichting, die recent is opgericht.

Het thema van de conferentie is ‘Robotics Revised’. Bijna twee jaar nadat de ‘Dutch Robotics Strategic Agenda’ werd gepresenteerd, werd het tijd voor een grondige check om uit te zoeken of Nederland op de goede weg is . Zijn er bijvoorbeeld nieuwe omstandigheden waar de robotgemeenschap op in moet spelen?

RoboNed conferentie

Het programma zal zich deels richten op de afgelopen ontwikkelingen, maar vooral vooruit kijken. De hoofdonderwerpen van de strategische agenda zullen langs komen, zoals technologie, ethische, juridische en maatschappelijke zaken, veiligheid en ketensamenwerking.

Bezoekers kunnen zich laten inspireren om verder te kijken dan het hier en nu. Waar liggen de toekomstige uitdagingen en vooral: zijn er nieuwe verbindingen te leggen tussen applicatiegebieden en technologieën? Er zal veel ruimte zijn om te netwerken en RoboNed organiseert tevens een matchmaking evenement.

De conferentie wordt gehouden op 11 juni van 10:00 u – 18:00 u en zal worden gehouden de in de Genderfoyer van NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven (entree Beneluxhal). Het programma is nog in ontwikkeling en zal worden gepresenteerd op de conferentie website. Registratie voor beurs en conferentie kan via het registratieformulier.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven