Algemeen

Rimas gecertificeerd partner Bosch Rexroth

Rimas partner Rexroth
Mark Verstraten van Rimas (links) ontvangt het Certified Excellence certificaat van Maarten Heesakkers (Bosch Rexroth). (foto: Bosch Rexroth)

Met ingang van 11 maart 2020 is Rimas Technology Group Certificied Excellence partner van Bosch Rexroth. Het bedrijf in Beringe (10 km westelijk van Venlo) mag zich als eerste officieel gecertificeerd partner noemen, gespecialiseerd in Assembly Technology. Beide partijen kijken uit naar verdieping van de verdere samenwerking als partners.

In het afgelopen jaar heeft Rimas alle stappen op weg naar het gecertificeerde partnerschap succesvol doorlopen. Het certificeringsproces omvat verschillende fasen van voorselectie naar evaluatie en implementatie. Potentiële partnerbedrijven worden in alle fasen geauditeerd door Rexroth. Een competentiemeting en het vaststellen van het opleidingsplan maken deel uit het proces. Rexroth streeft ernaar om de complete certificering van haar beoogde partners in 2020 af te ronden.

Productieoptimalisatie en automatisering

Rimas bedenkt en realiseert oplossingen voor productieoptimalisatie en automatisering. Hierbij maakt het bedrijf gebruik van het volledige Rexroth assortiment aluminium profielen, verbindingselementen en onderdelen voor productie– en transportsystemen. Rimas adviseert de klant en levert een groot gedeelte uit voorraad.

Met de intensieve samenwerking zet Rexroth een eerste stap naar een sterk partnerlandschap met gegarandeerde Rexroth kwaliteit. Hiermee spelen beide partijen in de vraag naar klantvriendelijke en kwalitatieve goede oplossingen voor de Nederlandse markt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven