Algemeen

Rexroth benoemt Heiner Lang in Executive Board

Rexroth Heiner Lang
Dr. Heiner Lang is toegevoegd aan de Executive Board van Bosch Rexroth AG.

Dr. Heiner Lang treedt per vandaag toe tot de Executive Board van Bosch Rexroth. Hij zal de verantwoordelijkheid voor de engineering van het technologiebedrijf overnemen van Rolf Najork, voorzitter van de Executive Board. Laatstgenoemde is tevens lid van de Board of Management van Robert Bosch GmbH en verantwoordelijk voor de industriële technologiesector.

In zijn nieuwe rol zal Lang ook verantwoordelijk zijn voor de drie Bosch Rexroth-business units die samen de Factory Automation divisie vormen: Automation and Electrification Solutions, Assembly Technology en Linear Motion Technology. Hij zal zijn huidige rol als General President van de business unit Automation and Electrification Solutions behouden.

Door de Executive Board uit te breiden, reageert Bosch Rexroth op het toenemende belang van fabrieksautomatisering en toekomstige onderwerpen op het gebied van op software gebaseerde, geautomatiseerde en connected oplossingen. Het versterken van het multidisciplinaire vermogen tot innovatie staat hoog op de agenda van Bosch Rexroth en dat wordt bevestigd door de uitbreiding van de Executive Board met de benoeming van Heiner Lang.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven