Algemeen

Reinigbare aandrijftechnologie

Aandrijvingen uit lichte legeringen en voorzien van nsd tupH zijn bestand tegen reiniging en zorgen voor een efficiënte schoonmaak van bedrijven in de drankindustrie.

NORD Drivesystems heeft applicatie-specifieke aandrijvingsoplossingen met lange levensduur voor de drankindustrie. Deze zijn voorzien van een aluminium behuizing die bestand zijn tegen reiniging. Deze lichtgewicht, corrosiebestendige reductoren, motoren met glad oppervlak, frequentieregelaars en motorstarters zijn bijzonder makkelijk schoon te maken.

NORD biedt hiervoor de effectieve nsd tupH anti-corrosie oppervlaktebehandeling voor aluminium aandrijvingen aan, die goedgekeurd is voor toepassingen in de voedsel- en drankindustrie conform FDA title 21 CFR 175.300. De aandrijvingen met nsd tupH zijn duurzaam en vereisen weinig onderhoud. Ze vormen een prima alternatief voor roestvast staal of gecoate systemen dankzij de lagere kosten op de lange termijn. In plaats van een coating aan te brengen, maakt de nsd tupH behandeling het legeringsoppervlak hard en dringt er diep in door. Daardoor zal het oppervlak niet gaan schilferen. Deze aandrijvingen kunnen zelfs met hogedrukreinigers schoongemaakt worden en ook regelmatige blootstelling aan vloeibare media vormt geen probleem.

Glad oppervlak en stil

Nsd tupH-aandrijvingen zijn standaard samengesteld uit roestvrij stalen onderdelen en een roestvrijstalen as. De niet-geventileerde motoren met glad oppervlak draaien erg stil en zorgen er voor dat kiemen zich niet verspreiden. Ze voldoen aan de huidige internationale efficiëntieniveaus. De inductiemotoren zijn verkrijgbaar in IE2 / high efficiëntie en IE3 / premium efficiëntie en synchrone motoren met IE4 / super premium efficiëntie.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven