Algemeen
Precisiebeurs Faulhaber
Op de Precisiebeurs maken bezoekers kennis met ruim 280 specialistische bedrijven op het gebied van fijnmechanica, motion control, oppervlaktebehandeling, microtechnologie, microassemblage, optica etc. (foto: Paul Quaedvlieg)

De wereld verandert in een razend tempo. Productieprocessen en machines moeten steeds sneller en efficiënter werken. Trends als miniaturisering zetten onverminderd voort. Daarmee worden de eisen aan systemen en componenten steeds hoger. Op de Precisiebeurs treft de bezoeker alle kennis die nodig is om op het allerhoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te ontwerpen, produceren en assembleren.

De komende editie van de Precisiebeurs op 14 en 15 november 2018 besteedt extra aandacht aan business kansen voor de fijnmechanische industrie. In het Big Science congresprogramma ontdekt de bezoeker alles over de nationale wetenschapsagenda; alle nationale en Europese projecten waar overheidsinvesteringen en interessante tenders te verwachten zijn. Andere groeimarkten in de spotlight zijn (aero)space en precisietechnologie in de gezondheidszorg.

280 specialistische bedrijven

Op de Precisiebeurs maken bezoekers kennis met ruim 280 specialistische bedrijven op het gebied van fijnmechanica, motion control, oppervlaktebehandeling, microtechnologie, microassemblage, optica etc. Ook is het mogelijk om productontwerpers, kennisinstituten en leveranciers van materialen, precisiemachines en meetmachines te ontmoeten. Als productontwikkelaar of constructeur komt u in contact met specialisten die u kunnen helpen met het realiseren van nieuwe producten. Voor inkopers liggen er kansen om kennis te maken met productontwikkelaars in precisietechnologie.

Uitgebreid programma

De Precisiebeurs is uitgegroeid tot hét trefpunt van bedrijven en organisaties actief in hoog- en ultra-precisietechnologie. Binnen dit vakgebied volgen de ontwikkelingen en nieuwe toepassingen elkaar in een rap tempo op. Kennis uitwisseling en netwerken is essentieel om op de hoogte te blijven, snel mee te gaan in de huidige en nabije technologische ontwikkelingen en zo uw positie in de markt te versterken. Parallel aan de expo biedt de Precisiebeurs er ook een uitgebreid programma met daarin ruim 60 lezingen, Big Science congresprogramma, Meet & Match door KvK en Enterprise Europe Network, uitreiking Wim van der Hoek Award en uitreiking Ir. A. Davidson Award.

Van Big Science naar Big Business

Big Science verwijst naar fundamenteel en grensverleggend onderzoek dat in grote internationale verbanden wordt uitgevoerd. Voor dergelijk onderzoek zijn omvangrijke en onderzoeksfaciliteiten nodig die met hulp van de high tech industrie worden uitgevoerd. In het Big Science Congresprogramma tijdens de Precisiebeurs vertellen internationale topsprekers van diverse onderzoeksinstituten over recente ontwikkelingen en komende aanbestedingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven