Algemeen
ABB jokab B&R
De combinatie van ABB Jokab veiligheidssensoren en het eigen portfolio van B&R maakt het eenvoudiger dan ooit om veiligheidsconcepten te implementeren (foto: B&R)

De reeks veiligheidssensoren van ABB Jokab kan nu rechtstreeks worden gebruikt met de geïntegreerde veiligheidstechnologie van B&R. Het ABB portfolio omvat een complete set van poortsluitingen, lichtgordijnen en veiligheidsmatten. De brede selectie maakt het gemakkelijker dan ooit om veiligheidsconcepten te implementeren.

De veiligheidsproducten van ABB Jokab worden eenvoudigweg bekabeld met de veilige I/O-modules van B&R. Zowel de veiligheidstechnologie van B&R als het veiligheidsportfolio van ABB voldoen aan de eisen van ISO 13849-1 tot en met PL e / Cat. 4.

Lagere kosten

ABB Jokab veiligheidssensoren ondersteunen de bedrading van een veiligheidsfunctie met meerdere verschillende in serie geschakelde sensoren. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een serie veiligheidshekken aan te sluiten.

Deze aanpak vermindert de bekabeling en de installatiekosten enorm en vermindert dus ook het aantal benodigde veilige ingangskanalen. De serieschakeling verandert niets aan het maximale veiligheidsniveau van PL e/Cat. 4.

Moderne techniek

ABB Jokab biedt een uitgebreide reeks veiligheidscomponenten die het ontwerp van beschermings- en veiligheidssystemen sterk vereenvoudigen. Het beproefde assortiment innovatieve veiligheidsproducten omvat de bekende Eden-serie inductieve poortschakelaars en Safeball-apparaten voor tweehandsbediening.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven