Algemeen

Pilz Nederland branchewinnaar Succes Award

Award voor Pilz Nederland
Paradepaardje van Pilz is het PSS 4000 automatiseringssysteem (foto: Pilz)

Pilz Nederland is door de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Besturingstechniekbranche. Met een sterke positionering heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gevestigde onderneming.

Pilz Nederland is in 1990 opgericht als dochter van het Duitse familiebedrijf Pilz. Het bedrijf is gespecialiseerd in besturings- en veiligheidssystemen, met als blikvanger het PSS 4000 automatiseringssysteem. De organisatie weet haar kennis van alle aspecten van de besturingstechniek en haar klant- en oplossingsgerichte aanpak met elkaar te combineren.

Pilz Nederland

De nominatiecommissie ziet in Pilz Nederland een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt en is van mening dat zij met recht genomineerd zijn voor de Nationale Business Succes Award.

Door de vakkennis en kwaliteit van de door haar geleverde producten weet de onderneming zich te onderscheiden. Pilz Nederland beschikt over hooggekwalificeerd personeel dat de klant op vakkundige wijze kan adviseren en dienstverlening op maat kan bieden. Voor zijn klanten verzorgt het bedrijf trainingen en seminars.

Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks Nederlandse bedrijven in specifieke branches. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de vakjury goede resultaten hebben bereikt en een voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en tot einde 2015 wekelijks zondagmiddag te volgen op RTL 7.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven