Algemeen

Pilz houdt tweede conferentie Master of safety

Pilz master of safety congres
Pilz organiseert op 1 november het tweede 'Master of safety in één dag' congres (foto: Pilz).

Werken met robots, is dat echt veilig? Is het netwerk van de machines cyber secure? Wat frustreert de productie nu echt? Kunnen bedrijven die moderniseren de ‘drift into failure’ voorkomen? Op donderdag 1 november leren bezoekers van de door Pilz georganiseerde conferentie Master of Safety in een dag in Theater de Kom in Nieuwegein aan de hand van inspirerende colleges meer over deze onderwerpen.

Het congres Master of Safety in een dag wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. De sprekers van de dag nemen uiteenlopende onderwerpen onder de loep.

Marijke Bergman, senior onderzoeker Mens en Technologie en docent Toegepaste psychologie van Fontys Hogescholen, gaat dieper in op de samenwerking tussen robot en mens. Luciën Sikkens, director cyber crime unit van CGI, laat zien hoe snel open netwerken en industriële processen gevaarlijk kunnen worden zonder goede cyber security.

De werknemer centraal zetten, frustraties voorkomen, veiligheidsdenken en het juiste leiderschap op het gebied van veiligheid inzetten zijn onderwerpen die Jan Tournois, promovendus onderwerp ‘risicogedrag’ en directeur Pilz Nederland, belicht.

Het programma wordt aangevuld met informatieve en interactieve colleges over de ‘drift into failure’ en het inzetten van ‘competence en common sense’.

Het programma begint 1 november om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur met een netwerkborrel. Voor de vroege vogels staat ervan af 08.00 uur een ontbijtje klaar. Aanmelden kan via de website van de conferentie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven