Algemeen

Perdok officieel partner Bosch Rexroth

Perdok partner Rexroth
Perdok in Assen is behalve Bosch Diesel Center nu ook officieel partner van Bosch Rexroth (foto: Perdok).

Perdok in Assen is door Bosch officieel benoemd tot exclusief service en sales partner van Bosch Rexroth. Door deze samenwerking breidt Perdok haar assortiment en kennis uit op het gebied van hydrauliek.

Directeur Wim Jaap Perdok is trots op de samenwerking met Rexroth. Hij ziet het als erkenning dat een gerenommeerde partij kiest voor het familiebedrijf als vertegenwoordiging in Noord-Nederland. Door dit label verleent de Assense onderneming door Rexroth geautoriseerde service en verkoopt ze het originele Rexroth assortiment zoals pompen, motoren en filters aan de mobiele sector.

Perdok enige partner voor diesel en hydrauliek

Perdok is al meer dan dertig jaar Bosch Diesel Center en kan daar nu ook het label Rexroth service & sales partner aan toevoegen. Perdok is in Nederland de enige met deze twee labels onder een dak. De komende maanden zal het bedrijf in Drente het team versterken met een aantal hydrauliekspecialisten, zodat de klanten de beste service kunnen verwachten.

Perdok is een technisch Service Center voor industrie, grondverzet, transport en landbouw.  Het Service Center wordt ondersteund door een eigen productieafdeling en een eigen groothandel met een breed assortiment technische onderdelen en accessoires.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven