Algemeen
Rubix CEO Benelux Paul van der Rest
Van der Rest is bekend met de Benelux, aangezien hij een aantal belangrijke leidende posities heeft gehad in de regio met Brammer (foto: Rubix)

Paul van der Rest (53), momenteel CEO van Rubix CEE & Nordics, is aangesteld als CEO van Rubix Benelux & Nordics. Hij zal zijn nieuwe rol vanaf 24 juni 2019 gaan vervullen en volgt hiermee de huidige CEO Meino Noordenbos (64) op.

Van der Rest is bekend met de Benelux, aangezien hij een aantal belangrijke leidende posities heeft gehad in de regio met Brammer. Dit was voordat Brammer werd aangekocht door Advent International en fuseerde met IPH in 2017, wat leidde tot de creatie van Rubix.

Succesvolle acquisities afgerond

Paul vervangt Meino Noordenbos (64), die de Groep op 1 september 2019 zal verlaten. Meino zal zich gaan concentreren op M&A en advieswerkzaamheden. Noordenbos kwam in 2001 bij Biesheuvel Techniek en heeft een belangrijke rol gespeeld in het uitbreiden van het bedrijf, dat sindsdien meer dan tienvoudig is gegroeid. Hij heeft het distributiecentrum in Venlo ontworpen en uitgebreid en heeft het grote aantal services dat we klanten tegenwoordig aanbieden ontwikkeld. Ook heeft hij vele succesvolle acquisities afgerond en heeft hij in korte tijd het merk Rubix een sterke positie gegeven in de Benelux.

Nordic en Oost-Europa

Martin Thomsen, CEO van Rubix Group: “Paul van der Rest heeft een belangrijke rol gespeeld in de stabilisering en versnelling van onze Nordic en Oost-Europese regio’s. Zijn aanstelling toont het talent en het potentieel dat we tegenwoordig hebben binnen Rubix. Ik wil Meino graag bedanken voor zijn ongelooflijke toewijding en prestaties en ik wens hem het allerbeste voor de toekomst.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven