Algemeen
Parker expositietruck
De Parker expositietruck biedt 48 m2 tentoonstellingsruimte die door twee verlengde panelen wordt gecreëerd.

Parker Hannifin heeft een tournee door Nederland en België gepland voor zijn interactieve expositietruck met daarin de nieuwste technologieën voor motion control. De tournee vindt plaats van 23 april tot en met 3 mei en brengt een bezoek aan geselecteerde Nederlandse en Belgische distributeurs.

De Motion Systems Truck van Parker is rijdt al vanaf begin 2015 rond. De vrachtwagen heeft sindsdien meer dan 90.000 kilometer afgelegd en 11.000 bezoekers in negentien landen verwelkomd. De expositietruck brengt de nieuwste innovatieve positionerings- en besturingsideeën daar waar de ontwerpers en ingenieurs hun werk doen.

Expositietruck

Displayborden en interactieve zones omvatten ongeveer 200 producten uit het motion systems programma van Parker en is gericht op distributeurs, eindgebruikers en OEM-ers. De displays worden gebruikt om de bezoeker een zo praktisch, boeiend en ‘hands-on’ mogelijke ervaring te geven. Op de iPad’s aan boord krijgen de bezoekers een virtuele, interactieve tour langs de producten met behulp van een door Parker ontwikkelde app.

De truck tour biedt de mogelijkheid voor bestaande en nieuwe Parker klanten om op een innovatieve en professionele manier het motion systems programma te ervaren. De producten aan boord worden regelmatig aangepast zodat ze de nieuwste en meest interessante Parker producten weergeven. Zo zijn onlangs nieuwe displayborden toegevoegd, die interactief informatie geven over de nieuwste aandrijvingen, kleppen, actuatoren, pompen, motoren en IO Link producten van het bedrijf.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven