Algemeen
De twee nieuwe slanguitvoeringen van Parker Hannifin leveren door hun speciale constructie een extreme flexibiliteit en een eenvoudige installatie. (foto: Parker Hannifin)

Parker Hannifin presenteert twee nieuwe slanguitvoeringen: de E-Z Form GS en de E-Z Form HT. Het geavanceerde slangontwerp is vooral applicatiegericht en zorgt voor een veelzijdige keuze voor klanten. De slangen leveren door hun speciale constructie een extreme flexibiliteit en een eenvoudige installatie. Hierdoor zijn zij een rendabele oplossing voor OEM’s en de onderdelenmarkt.

De E-Z Form slang is ontworpen om full-flow en knikvrij met extreme bochten om te kunnen gaan en vervangt daarmee voorgevormde slangen en buizen in vele toepassingen – zodat er geen speciale ontwerpen, gereedschappen, fabricagekosten en bijbehorende lange levertijden nodig zijn. Ook is het niet nodig om prototypes en/of grote minimale hoeveelheden te bestellen. Alle E-Z Form slangen zijn voorzien van een ingewerkte metalen spiraal om ze als aanzuig- of vacuüm slang te kunnen gebruiken. Bovendien worden, door het gebruik van een continue slanglengte, lekpunten en de daarop volgende garantieproblemen geminimaliseerd. Parkers E-Z Form slangen zijn uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in meerdere maten.

Meerdere uitvoeringen

De E-Z Form GS is een lichtgewicht, lagedruk slang die in het bijzonder geschikt is voor koeling en (heet) water toepassingen. De E-Z Form HT (High-Temperature) is door zijn speciale ontwerp bestand tegen extreme temperaturen (tot 150 graden Celsius) en kan direct worden geïnstalleerd in bij de motor als retourleiding voor de stuurbekrachtiging. De reeks heeft ook nog een derde uitvoering, namelijk de E-Z Form MP. Deze oliebestendige, multifunctionele slang kan worden gebruikt voor brandstof vullen of als een olie zuig- en retourleiding. De innovatieve slang wordt vooral toegepast in de bouw, mijnbouw, bosbouw, landbouw, gazononderhoud, zware machines, transportbanden, gemeentelijke & transportvoertuigen, industriële motoren en energiecentrales.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven