Algemeen
Wittenstein Service Portal
Het Wittenstein Service Portal is helemaal afgestemd op de behoeften van technici in de machinebouw (foto: Wittenstein)

Digitale service en product gerelateerde diensten spelen steeds een grotere rol in de aandrijftechniek. Tegen deze achtergrond onthult Wittenstein alpha zijn dienstenportfolio met toegevoegde waarde, het webgebaseerde ‘Wittenstein Service Portal’, dat individueel afgestemd is op de behoeften van monteurs, onderhoudstechnici en service ingenieurs. Klantgerichte oplossingen voor de slimme machinebouw staan centraal op de Wittenstein stand op de komende SPS van 26 tot 28 november 2019 in Neurenberg.

Vanaf november 2019 worden details van alle standaardproducten van Wittenstein alpha, Wittenstein cyber motor en Start-up Galaxie weergegeven op de Service Portal-website. Alle relevante productinformatie zoals technische gegevens, video-tutorials, documentatie, aanbouwonderdelen, accessoires en nieuwe modellen zijn daar eenvoudig te vinden gedurende de hele levenscyclus samen met tal van andere diensten. Reductiekasten met cynapse, een geïntegreerde sensormodule en een IO-Link-interface – zijn ook samen met Smart Services opgenomen, zodat de Service Portal tegelijkertijd een brug bouwt naar Wittenstein-componenten die worden gebruikt in IIoT-omgevingen.

Tweede generatie

De tweede generatie van het kleine servoaandrijfsysteem van Wittenstein cyber motor belooft nog meer prestaties op het gebied van connectiviteit, configureerbaarheid en compactheid. Het hoogtepunt is de volledig nieuw ontworpen cyber simco drive 2, die zo’n 30 procent kleiner is en ook deel uitmaakt van het nieuwe, compacte cyber dynamic system. Geïntegreerd in de motor, maakt het indruk met zijn realtime verbinding met de PLC via een multi-Ethernet-interface en gedecentraliseerde intelligentie rechtstreeks op de as.

Installatievriendelijk ontwerp

De mogelijkheid om bewegingen direct in de servoaandrijving te realiseren, ontlast het automatiseringssysteem van de machine. Door de elektronica in de motor te integreren, ontstaat bovendien een compact en installatievriendelijk ontwerp, terwijl tegelijkertijd de bedrading wordt geëlimineerd. De optionele integratie van multiturn-encoders, houdremmen en planetaire reductiekasten breidt de functionaliteit van de servomotoren in de cyber dynamic line verder uit. Kortom, machinebouwers profiteren van slimme en volledig nieuwe prestatiedimensies. De Wittenstein-stand staat in hal 4 (stand 221).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven