Algemeen

Oplossingen en diensten voor windenergie

oplossingen voor windenergie

Op de WindEurope beurs en –conferentie zal SKF Wind een breed scala aan oplossingen voorstellen en zijn informatieve content hub voor de sector windenergie demonstreren. WindEurope 2017 vindt van 28 tot 30 november plaats in Amsterdam.

Het Multilog Condition Monitoring System IMx8 is een achtkanaals uitvoering van het bestaande Multilog IMx-systeemplatform voor conditiebewaking. Het is SKF’s meest compacte en gebruiksvriendelijke conditiebewakingstool. De IMx-8 kan verbinding maken met het internet, waardoor machine conditiegegevens in real time op afstand kunnen worden opgehaald voor analyse door experts.

De onderneming zal ook SKF Enlight Data Collect demonstreren (foto), waarmee inspectie-, proces- en machineconditiegegevens bedrijfsbreed kunnen worden gedeeld. Inspectieroutines worden beheerd in de SKF Cloud en zijn naadloos toegankelijk via de Data Collect app. Het systeem is eenvoudig om mee aan de slag te gaan en vergt weinig opstartkosten.

SKF zal ook zijn nieuwste tweerijige tonlagers voor hoofdassen van windturbines presenteren, een aangepast ontwerp van de bestaande heavy duty lagers van het merk. De nieuwe lagers worden gekenmerkt door een aanzienlijke gewichtsvermindering, een optimale interne geometrie en verbeterde smeercapaciteit voor lagere contactdruk en betere belastingsmogelijkheden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven