Algemeen

Nieuwe remmen en actuatoren bij Warner

Warner actuatoren
De geruisloze en goed controleerbare Warner Linear S-Track actuator (foto's: Warner)

Warner, onderdeel van Altra Industrial Motion, toon op SPS IPC Drives een aantal noviteiten. De WR-remmenserie van Warner Electric biedt eindgebruikers een breed spectrum aan mogelijkheden. De elektromechanische actuatoren van Warner Linear zijn geschikt voor medische en industriële toepassingen.

De WR213 rem van Warner Electric is door zijn optionele handbediening en microschakelaar geschikt voor elektrische rolstoelen en scootmobielen. De serie statische houdremmen biedt nog ook opties voor andere toepassingen.

Warner statische houdremmen
De serie statische houdremmen van de serie WR213 biedt opties voor diverse toepassingen.

Ze kunnen specifiek worden aangepast om gebruikt te worden in transportbanden, elektrisch gereedschap, gereedschapmachines, tilliften in de zorg en automatische deuren. De eindgebruikers kunnen beschikken over een hele reeks veelzijdige remoplossingen.

Actuatoren

Warner Linear heeft kennis in huis over het toepassen en ontwerpen van elektromechanische actuatoren en actuatorbesturingen. De S-Track is een geruisloze en goed controleerbare actuator, die geschikt is voor medische en industriële toepassingen. De B-Track omvat robuuste actuatoren terwijl de I-Track specifiek is ontworpen voor toepassingen waarbij de stang in stroomloze toestand los moet zijn. Als de toepassing dat niet vereist, kan de stang ook worden geborgd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven