Algemeen

Nieuwe productielijn van Fontijne Holland

Fontijne productielijn velgen
Detail van de prepartion line van de eerste, door Fontijne Holland nieuw ontwikkelde productielijn (foto: Fontijne Holland).

Bij Fontijne Holland heeft het eerste deel van de innoverende wielproductielijn, een productielijn van velgen voor personenauto’s, de FAT (Factory Acceptance Test) doorstaan. De productielijn is ontwikkeld voor uiteenlopende afnemers om een (groot) deel van hun eigen productieproces te automatiseren.

Dit eerste project van deze high-tech machines bestaat uit een op maat gesneden productielijn voor het produceren van voorgevormde ringen. Eind maart heeft Fontijne Holland deze zogeheten preparation line aan de eerste eigenaar verstuurd.

De complete productielijn wordt na aankomst op de locatie van de eigenaar geassembleerd en uitgebreid getest door de professionele servicetechnici van het bedrijf uit Vlaardingen. De nieuwe eigenaar van de wielproductielijn wordt door de service engineers gedetailleerd geïnstrueerd over het gebruik en onderhoud van de machines.

COO Kees Scholtes bij de nieuwe productielijn.

Volgens COO Kees Scholtes heeft Fontijne Holland aangetoond klaar te zijn voor de toekomst. “Onze missie is om onze kennis en ervaring met onze klanten te delen. Het belangrijkste doel is om samen te werken om de best mogelijke en meest efficiënte (kwaliteits)oplossingen te bedenken voor hedendaagse en toekomstige productiedoelstellingen van de eindgebruikers. Daarnaast streeft Fontijne Holland ernaar om belangrijke after sales-kwesties zoals service, onderhoud en de levering van reserveonderdelen verder te optimaliseren.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven