Algemeen

Nieuwe huisvesting Hoogewerf Engineering

Nieuw pand Hoogewerf Engineering
Het hijsen van de vlag bij het nieuwe pand van Hoogewerf Engineering (foto: Dré Design).

Donderdag 24 april zal de burgemeester van Beverwijk het nieuwe kantoor van Hoogewerf Engineering in deze plaats officieel openen. Door de groei van het bedrijf en de optimale dienstverlening naar haar klanten toe heeft Hoogewerf voor een verhuizing naar een groter pand gekozen. Behalve de huisvesting heeft het bedrijf ook zijn logo vernieuwd en zijn de vijf kernwaarden van het bedrijf hierin verwerkt.

De inmiddels 38 medewerkers betrekken een bijna 1000 m2 tellende verdieping in , direct aan de A9. De nieuwe locatie geeft de ruimte voor groei en optimale dienstverlening. Het bedrijf ontwikkelt al ruim dertig jaar oplossingen voor industriële automatisering en elektrotechniek. Afnemers zijn te vinden in de industrie, zowel eindklanten als machinebouwers en system integrators, en de infrasector.

Hoogewerf Engineering

Het specialisme is elektrotechniek, van voedingverdeling tot veldinstrumentatie en software engineering van concept tot en met implementatie van PLC/Scada tot DCS-systemen. Daarnaast kan men met een netwerk van collegabedrijven ook andere vakdisciplines invullen.

Hoogewerf Engineering staat voor kennis, kwaliteit, betrouwbaarheid, proactiviteit en transparantie. Deze vijf waarden zijn symbolisch opgenomen in het nieuwe logo. Elke ring van het logo staat voor een kernwaarde, alle ringen bij elkaar geven het resultaat van de oplossingen. Het nieuwe pand staat aan Rijnland 4b in Beverwijk

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven