Algemeen
Sick GLS621
De GLS621 is een sensor voor nauwkeurige positiebepaling van mobiele platforms (foto: Sick)

De GLS621 van Sick is een sensor voor nauwkeurige positiebepaling van mobiele platforms, zoals AGV’s (Automated Guided Vehicle) en AGC’s (Automated Guided Cart). De GLS621 camerasensor maakt gebruik van 2D-data-matrix-codes of QR-codes die volgens een vooraf bepaald raster op de vloer zijn aangebracht.

Dankzij zijn compacte afmetingen, variabele leesafstanden van 70 tot 500 mm en functies als geïntegreerde verlichting laat de GLS621 zich makkelijk inbouwen in de meestal zeer compacte AGV’s.

Het outputformaat van de sensor is flexibel aan te passen voor een optimale afstemming op de applicatie. De GLS621 levert gegevens als positie, oriëntatie en tijdstempel om eenvoudige informatie als richting, precisie en snelheid te bepalen.

Nauwkeurig positiebepaling

De zeer compacte gridlokalisatiesensor voor nauwkeurige positiebepaling kan overweg met zowel 2D-datamatrix-codes als QR-codes en met snelheden tot 4,5 m/s. De sensor is eenvoudig te installeren dankzij een interne hoeksensor en autofocus. Verder is de sensor voorzien van interfaces voor Ethernet, CANopen, PROFINET, IP en serieel. Parametercloning gaat via een SD-card

In combinatie met de compacte TiM LiDAR-scanners van SICK kan de GLS621 grid-lokalisatiesensor ook worden ingezet voor zowel de navigatie als het autonoom rijden van AGC’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven