Algemeen

Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

Overname Pirtek Eindhoven
Algemeen directeur Harald Overwater van Pirtek Benelux (r) brengt een toast uit op de nieuwe eigenaar Theo van Eert (l) en zijn vrouw Lily.

Per 1 september is het eigendom van Pirtek Eindhoven overgegaan van de Sytse van der Bij naar Theo van Eert. Na Pirtek Eindhoven succesvol ontwikkeld te hebben, concentreert Van der Bij zich vanaf nu op de verdere groei van zijn Pirtek center in Utrecht. Van Eert neemt in Eindhoven een degelijk center over met een stevige marktpositie in de regio.

Om de positie in Eindhoven verder uit te bouwen conform de meest recente ontwikkelingen van de Pirtek formule wordt onder andere de werkplaats uitgebouwd. Hierdoor kunnen klanten hun machines bij Pirtek ook inpandig laten reviseren. Daarnaast heeft Van Eert een omvangrijk zakelijk netwerk opgebouwd in de regio: hij woont met zijn familie vlak in de buurt van het center in Best. Als het nieuwe gezicht van Pirtek Eindhoven ligt zijn focus op het op- en uitbouwen van de klantrelaties in de regio.

Familiebedrijf

De overstap vanuit zijn financiële achtergrond naar de wereld van hydrauliek dankt Theo aan zijn oudste zoon René, die al drie jaar als hydrauliekmonteur werkzaam is voor het center. Op deze wijze raakte Theo steeds meer geïnteresseerd in de Pirtek formule. Theo’s echtgenote Lily zal ook regelmatig op het center te zien zijn, zij gaat de rol van klantrelatiemedewerker en wordt daarmee mede het gezicht (en stem) van Pirtek Eindhoven. 

Algemeen directeur Harald Overwater van Pirtek Benelux (r) brengt een toast uit op de nieuwe eigenaar Theo van Eert (l) en zijn vrouw Lily.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven