Algemeen

Nieuwe eigenaar Pirtek Amsterdam-West

Nieuwe eigenaar Pirtek Amsterdam-West
Henry Diepeveen (l) neemt bij Pirtek Amsterdam-West het stokje over van Harald Overwater (foto: Pirtek).

Sinds 2 januari 2018 is Henry Diepeveen de nieuwe eigenaar van Pirtek Amsterdam-West. Hij neemt deze vestiging over van Gerrit en Carola Bouwhuis, die zich nu richten op de verhuizing en uitbouw van vestiging Amsterdam-Noord.

Henry Diepeveen rondde in 1990 Enschede de HTS (Bedrijfskunde – Elektrotechniek) af en begon bij het scheepsschroevenbedrijf Lips (later Wärtsilä) in Drunen. Daarna was hij bij Wärtsilä werkzaam in de service business voor Power Plants en Marine Industry. Diepeveen bekleedde diverse management functies en werd gestationeerd in landen als Singapore, Noorwegen, Japan, Kenia en Indonesië.

Naar Pirtek Amsterdam-West

Begin 2017 maakte Diepeveen met zijn gezin de keuze terug te keren naar Nederland. Terugkeer naar Nederland was een goed moment om een nieuwe zakelijke keuze te maken. Doorgaan binnen Wärtsilä was een gemakkelijke optie, maar na veel dynamische jaren in het buitenland gaf dit niet de voldoening en nieuwe dynamiek die hij zocht.

De mogelijkheid om Pirtek Amsterdam-West over te nemen kwam op een goed moment: een eigen bedrijf, nieuwe dynamiek, nieuwe collega’s en dat in het vertrouwde jasje van service en techniek.

De aanloop naar de overname werd ondersteund door Gerrit en Carola Bouwhuis, eigenaren van Pirtek Amsterdam Noord en West, Bülent Sel, financieel directeur van Pirtek Benelux. Vanuit het hoofdkantoor van Pirtek Benelux in Rotterdam is positief gereageerd op de komst van een nieuwe ondernemer.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven