Algemeen

Nieuwe eigenaar Bega Special Tools

Nieuwe eigenaar Bega Special Tools
Henk van Essen (links) lost Frank Garritsen af aan het hoofd van Bega Special Tools (foto: Bega).

Bega Special Tools wordt overgenomen door Henk van Essen. De laatste aandelenoverdracht vindt plaats op 1 januari 2019. Ten gevolge hiervan treedt CEO Frank Garritsen na 35 jaar terug als CEO. Hiermee is een belangrijke stap gezet voor een gezonde toekomst voor Bega en haar medewerkers.

Garritsen heeft het in 978 opgerichte bedrijf sinds 1982 geleid. Onder zijn leiding is Bega uitgegroeid naar een specialist op gebied van speciaal gereedschap voor onderhoud in de aandrijftechniek. Mede dankzij zijn inspanningen exporteert Bega inmiddels naar meer dan zestig landen en geniet het bedrijf de nodige  bekendheid in de wereld van de aandrijftechniek. Garritsen blijft zijn taken bij Bega vervullen tot 1 januari 2019.

Continuïteit voor Bega

Van Essen is al bijna twintig jaar werkzaam bij Bega en al enige tijd belast met de dagelijkse leiding van het bedrijf. Daarnaast vervult hij commerciële taken in zijn vertrouwde rayons in Europa, in Noord- en Zuid-Amerika en in de ontwikkeling van Private Label Distributeurs.

Deze bedrijfsovername brengt voor de klanten geen merkbare veranderingen met zich mee. De onderneming blijft het vertrouwde adres voor gespecialiseerde gereedschappen op het gebied van montage en demontage van lagers en aandrijfcomponenten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven