Algemeen
Onder de naam Faulhaber Market Solutions is er nieuwe documentatie beschikbaar voor toepassingen in het Robotics & Automation segment (foto: Faulhaber)

De producten van Faulhaber, geavanceerde miniatuurmotoren, tandwieloverbrengingen en besturingen, vinden hun weg in veel verschillende applicaties. Ze worden vooral gebruikt in de productie-automatisering, robotica, lucht- en ruimtevaart, optische systemen en daarnaast in de farmaceutische en laboratoriumtechniek.De Zuid Duitse fabrikant, met Benelux-vestiging in Eindhoven, heeft nu onder de naam Faulhaber Market Solutions, nieuwe documentatie beschikbaar voor toepassingen in het Robotics & Automation segment.

Elke klant heeft specifieke behoeften en eisen die moeten worden gehonoreerd. Faulhaber heeft uitgebreide kennis van de toepassing van haar aandrijvingen, waardoor het bedrijf haar klanten de beste en meest geschikte producten, diensten en oplossingen kan aanbieden die effectief en efficiënt kunnen worden gebruikt in de desbetreffende markt.

Drive Systems for Robotics & Automation

Een industriële wereld zonder robotica of automatisering is vandaag de dag ondenkbaar geworden. In deze context staan veiligheid, betrouwbaarheid en economische efficiëntie voorop als het gaat om de toepassing van dergelijke systemen in moderne productielijnen. De industriële aandrijfcomponenten van Faulhaber overtuigen door hun hoge duurzaamheid en prestaties in een robuust en compact ontwerp.

De document Robotics & Automation helpt klanten in het kiezen voor de juiste aandrijving. Of het nu gaat om nauwkeurige en zeer dynamische positioneringstaken, bijvoorbeeld in SMT-assemblagemachines, handlingapparaten en elektrische grijpers, transportsystemen of gevoelige en geluidsarme bewerkingen in gerobotiseerde handen, er is altijd wel een aandrijving voor te vinden.

Ook handig voor het kiezen van de juiste aandrijving; de Drive Selection Tool van Faulhaber.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven