Algemeen
B&R PLC
De nieuwe compacte PLC van B&R biedt tweemaal zoveel RAM geheugen als eerdere modellen uit de Compact-S-serie (foto: B&R)

B&R biedt een nieuwe Compact-S PLC aan met 512 MB RAM en 2 GB intern flash-geheugen. Dit geeft de X20CP0484-1 meer dan tweemaal de RAM-capaciteit van eerdere modellen uit de Compact-S-serie. Dit is ideaal voor toepassingen met hoge eisen aan geheugen en prestaties.

Met een breedte van slechts 37,5 mm inclusief voeding, is de X20CP0484-1 onderdeel van het compacte PLC-portfolio van B&R. Met Ethernet, Powerlink, USB en RS232 biedt deze PLC tal van communicatie-opties. Een optionele CAN-interface is beschikbaar. De PLC is onderhoudsvrij omdat er geen ventilatoren of batterijen aanwezig zijn.

Slanke automatiseringsoplossing

X20 I/O-modules kunnen rechtstreeks op de controller worden aangesloten en sluiten naadloos aan. Het hele systeem bespaart veel ruimte in de schakelkast. Zelfs met haar kleine afmetingen heeft de PLC controller een ingebouwde voeding voor zichzelf en de aangesloten I/O-modules. Er is zo dus geen extra aanvullende voedingsmodule meer nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven