Algemeen
Sioux assemblagehal
René van Wijk in de nieuwe assemblagehal van Sioux Technologies. (foto: Sioux Technologies)

Sioux Technologies heeft zijn technische campus opbedrijventerrein Esp in Eindhoven uitgebreid met een nieuwe assemblagehal van 5000 m2. Met bijna een verdubbeling van de cleanroom en een complete reinigingsstraat vergroot het systeemhuis zijn productiecapaciteiten aanzienlijk.

René van Wijk is verantwoordelijk voor de assemblage activiteiten:. “De open en moderne hal is ingericht op industrialisatie, seriematige systeemintegratie en kwalificatie in combinatie met onze hoogwaardige R&D-afdeling. Hiermee kunnen we onze internationale klantenkring optimaal ondersteunen en de volledige verantwoordelijk nemen vanaf het eerste concept tot en met serieproductie en Life Cycle Management. Daarnaast biedt deze nieuwe locatie voldoende uitbreidingsmogelijkheden om verder op te kunnen schalen in de toekomst.”

Nieuwe assemblagehal

De nieuwe assemblagehal ligt op steenworpafstand van het Sioux-hoofdkantoor in Eindhoven. Binnenkort zal het mechatronicabedrijf van de onderneming naar hetzelfde bedrijventerrein verhuizen. Daarmee verenigt de onderneming alle specialisten in software, mechatronica, mathware, elektronica en assemblage op één campus, wat de slagkracht nog verder vergroot. Het bedrijf heeft alle expertises bij elkaar om maximaal bij te dragen aan het succes van hightech producten en productiesystemen.

700 engineers in R&D

De kracht van Sioux zit in de combinatie van hoogwaardige competenties op het gebied van software, mechanica, optica, fysica, mechatronica, elektronica, wiskunde, systeemintegratie en IoT oplossingen. Met meer dan 700 engineers ondersteunt of vormt Sioux de R&D-afdeling van vooraanstaande hightechbedrijven.

Samen met zijn klanten wil Sioux Technologies waarde toevoegen en bouwen aan innovatieve oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappij die slimmer, veiliger, gezonder, plezieriger en duurzamer is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven