Algemeen
Aandrijftechniek toont wekelijks een nieuw overzicht webinars uti de industrie (foto: Aandrijftechniek)

Aandrijftechniek startte vorige week met een overzicht aan technische webinars vanuit de industrie. Ideaal voor engineers en technici die thuis werken, maar ook voor diegenen die op kantoor of in de fabriek aan het werk zijn. Wekelijks sturen we een nieuw overzicht met alle webinars op een rij.

Nu het contact tussen producent en klant wat lastiger is en vooral de vakbeurzen geen doorgang kunnen vinden, zoeken bedrijven toch een manier om hun kennis bij de klant te krijgen. Aandrijftechniek zoekt daarbij de samenwerking met gerenommeerde bedrijven uit de industrie.

Interessante onderwerpen deze week zijn onder meer digitale uitdagingen in de machinebouw en draadloze conditie monitoring van lagers. Ook kunt u via ons overzicht sommige webinars die reeds zijn geweest, nog steeds bekijken.

Er zijn diverse onderwerpen die technici op hun vakgebied aanspreken. Het is de bedoeling dat de lijst webinars de komende tijd wordt aangevuld. Als uw bedrijf of uw moederbedrijf in het buitenland een webinar organiseert horen wij dit graag.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven